Terug naar resultaten
Bekijk op onze website

Ford Focus

Wagon 1.6 TDCI ECOnetic Lease Titanium Titanium uitvoering!

Prijs
6.999
Vakgarage Velthuis
Terug
Bellen
Mail

Specificaties

Motor en transmissie

Verbruik, prestaties en emissie

Gewicht en laadvermogen

Financieel

Meer tonen
Optiepakketten
Optiepakket:Optie-pakket
  • Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
  • Extra getint glas
  • Keyless entry
Exterieur
Infotainment
Interieur
Milieu
Veiligheid
Overig
Meer tonen
Extra informatie

Zeer nette Focus, lage km-stand! * Deze auto wordt in opdracht van een klant verkocht, geen garantie! * Onze prijs is standaard met minimaal 3 maanden APK en gratis tenaamstelling. Belt u even van te voren als u komt? Om teleurstellingen te voorkomen is het beter als u even belt of ons een mail stuurt naar verkoop@vakgaragevelthuis.nl dan zorgen wij dat we tijd voor u vrij maken! Openingstijden: Omdat wij op kleine schaal verkoop doen is een afspraak maken gewenst. en kan het zijn dat er niet altijd een verkoper aanwezig is! Met vriendelijke groet, Thijmen Velthuis Vakgarage Velthuis

.

Meer tonen
Zekerheden en garanties

Foto’s

Contact aanbieder

Vakgarant Premium Occasion Garantie

Met de Vakgarant Premium Occasion Garantie kiest u voor zekerheid en zorgeloos rijden. De garantie van Vakgarage biedt u de meest uitgebreide dekking: nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie, geen eigen bijdrage. Een Vakgarant Premium Occasion wordt in optimale conditie afgeleverd. Zo is de auto op 120 punten gecontroleerd. Dit geldt ook voor de onderhoudshistorie en de kilometerstand.

Interesse in de Vakgarant Premium Occasion Garantie? Vraag uw Vakgaragist gerust voor meer informatie of klik op het logo voor meer informatie.

Vakgarage Pechhulp & Premium Occasions